37 femrat

37 femrat

1. Sharmi i Valit joshi këtë bukuri ekzotike të njohur me emrin Daniela.Image

2. Joshi edhe këtë bjonden e panjohur.

Image

3. Arriti që edhe modelen gjermane, Fiona Edermann-in t’a bëjë për vete.Image

4. Fotoja flet vet besojmë.

Image

5. Edhe bukuroshet malaziase si Kornela Sekic u dorëzuan para sharmit të Princit gjilanas.Image

6. Ndërkaq edhe Arta Bajrami duket se ndjeu një tërheqje mes saj dhe Valit.Image

7 dhe 8. Në këtë foto, shihet qartë se dy vashat pranë Valit pranuan të jenë ortake të njëra tjetrës, vetëm e vetëm që t’a kenë mashkullin e ëndrrave të tyre pranë.Image

9. Kjo pamje mashkullore thuhet se ishte shkaktare që Genta Ismajli u nda nga i dashuri i saj.Image
10. Ky shikim vrasatar ka arritur që të thyej akujt në zemrën e Leonora Poloskës, duke bërë kështu Valin, mashkullin e parë të jetës së saj.Image

10, 11…,14. Tipave si Vali nganjëherë nuk i dalin boll një femër ose dy.Image

15. Mysafire të tillë në shtëpinë e tij Vali ka vazhdimisht. T’a dini!Image

16. Edhepse Tuna mohon të ketë pasur diçka me Princin gilanas, ne i besojmë fjalëve të tij më shumë se Tunës, andaj edhe e futëm në këtë mes.Image

17. Jo secila femër ka pasur fatin të shplahet me pije energjike nga Vali. Ryva ishte femra fatlume.Image

18. Dashurinë ndaj tij shumë femra e shprehin edhe me dhurata super speciale, njëlloj si kjo këtu:Image

19. Listës së dashnoreve të Corleones shqiptar i shtohet edhe Leonora Jakupi e cila kishte treguar bukur shumë durim me Valin, deri sa dikur i plasi… Eeeeeh, meshkujt e tillë i kanë edhe tekat e tyre.

Image

20. Këtë këshillë nuk ia kishte dhënë askush as Fjolla Morinës. E kjo, pas disa orë pritjeje plot pasion, hoqi dorë prej Valit.Image

21. Ndërkaq Shkëndije Mujaj diti si t’a bëjë për vete Valin dhe arriti për disa ditë t’a mbaj nën gjirin e saj.Image

22, 23 dhe 24. Që të trija i dorëzohen Valit pa një kusht.Image

25. Kjo vajzë poashtu.

Image

26. Historinë e dashurisë mes tij dhe saj e ka ndarë vet Vali në profilin e tij në Facebook, duke mos ja përmendur emrin, por duke e mbyllyr emrin e saj me dry, theeeeeeellë diku në zemrën e tij.

Image

27 dhe 28. Vali i do kerret, ato i duan kerret dhe kështu përfunduan së bashku.Image

28, 29 dhe 30. Të trijat në shërbim të sulltanit të tyre.Image

31. Eeeeeeeh… U lodhëm duke komentuar për besë!Image

32. As Kallashi s’mungon në këtë listë, edhepse ajo mohon të ketë njohur Valin. Ne po supozojmë që ka vuajtur shumë pas ndarjes dhe nuk dëshiron t’i hapë plagët e vjetra e të flas për të, andaj edhe e mohon.Image

33 dhe 34. S’po dimë më çka të themi, pos: Euuu bre Val, eeeeu!Image

35 dhe 36. Prap,eeeeeeeeeu! 

Image

37. Ky moment shënon kthesë në historinë e njerëzimit; Vali po përjeton momente romantike!
Image

37 femrat 17
Diamond. - Home Facebook
37 femrat 48
Ja kush eshte
37 femrat 84
Bota SOT
37 femrat 65
Habit
37 femrat 55
12 Best Fashion Blogs In India Worth
37 femrat 78
20 Ejemplos
37 femrat 57
37 femrat 39
37 femrat 44
37 femrat 37
37 femrat 32
37 femrat 80
37 femrat 75
37 femrat 25
37 femrat 11
37 femrat 65